Ceglédi Végzős Diákok figyelem!

Közeledik a Szalagavató Bálok ideje.

Bővebben...

Az idei téli divat meglehetősen változatos, akár a színeit, akár a mintáit vesszük alapul. S ha már a mintáknál tartunk, akkor a téli divat szerint bátran hordhatunk olyan ruhadarabot, melyeken kisebb-nagyobb geometriai formák találhatóak.

 

Az idei téli divat legnagyobb slágere a tweed. A tweed anyag általában gyapjúszövet, tehát ez ideális a hideg téli napokon. Ez a stílus a 40-es évekre volt jellemző, s most újra hódít a téli divat szerint. A mintázata kisebb és nagyobb négyszögeket ábrázol, tehát ez teljes mértékben trendi. Ez az öltözet azoknak kedvez, akik a klasszikus stílust jobban kedvelik. A tweed anyagot viselve mégis a téli divat követelményeinek legmegfelelőbb ruhadarabot hordják magukon.

 

A téli divat szerint a szoknya nem ér a térd fölé, hanem éppen térdig ér, vagy inkább még lejjebb.

 

Felsőruházat tekintetében a téli divat szerint a vállak nincsenek szabadon. A nyakrésznél a V-kivágás a legtrendibb. Az idei téli divat a kötött pulóvereket, kötött kardigánokat részesíti előnyben, mégpedig leginkább a nagyobb szemű, lehetőleg kézzel kötött ruhadarabokat.

 

A téli divat, téli viselet elengedhetetlen darabja a kabát. A műszőrme még mindig hódít, legyen az bármilyen színű - akár neonzöld, sárga, vagy épp piros, és lehet az göndör, vagy egyenes. A téli divat szerint minden megfelelő. A karcsúsított forma divatosabb az idén.

 

A műszőrme megjelenhet a kiegészítőkön is, csizmán és a táskán egyaránt. A téli divat szerint a csizma idén legyen szélsőséges, már ami a hosszát illeti. Vagy legyen nagyon rövid szárú, vagy nagyon hosszú. A tweed szoknyához hosszú csizma nagyon trendi az idei téli divat szerint. A tweed nadrághoz is remekül illik a hosszú szárú csizma. Az idei téli divat szerint a csizma színe fekete. A csizma sarka viszont legyen a lehető legmagasabb. Az idei téli divat szerint a csábító csipkeharisnya bátran hordható.

 

Egyre kevésbé divatos a mindent kitenni, mindent megmutatni stílus, ami ráadásul a hideg téli napokon a megfázás veszélyével jár együtt. A téli divat a visszafogott nőies stílust részesíti előnyben.

Forrás: telidivat.weblap.net

Módosítás: ( 2010. január 18. hétfő, 07:53 )