Ceglédi Végzős Diákok figyelem!

Közeledik a Szalagavató Bálok ideje.

Bővebben...

A jó télikabát megtalálása közel sem olyan ördöngös mutatvány, mint ahogy azt sokan gondolják. Három szuper tippünk és segítségével biztosan megtalálod a tökéletes darabot, amely csak rád vár.

Még mielőtt elindulsz, hogy súlyos ezresektől szabadulj meg egy ruhaboltban, érdemes három dolgot átgondolni.

1. tanács: vásárlás előtt mérlegelj! Először is azt, hogy mennyit szánsz az adott darabra. Megengedhetsz magadnak „váltókabátot”, vagy olyat kell választanod, ami mindenhova bevethető. Merj színeset bevállalni, vagy maradj meg a jól kihasználható feketénél, illetve bézsnél? A trendkövetés luxus, a drága, de klasszikus fazon sokáig hordható, és visszahozza az árát, a sportos tollkabát meleg, de beszűkíti a lehetőségeidet.

 2. tanács: vedd figyelembe az alkatod! Beleszeretni egy kabátba a színe és a formája miatt egy dolog, de megvenni azt már más. Találd meg a számodra ideális fazont, és azok közt kutakodj, különben minden évben ugyanoda lyukadsz ki: új kabát után akarsz nézni.

3. tanács: illeszkedjen a stílusodhoz! Így olvasva magától értetődik, de a boltban állva – megannyi szín, forma és fazon között – mégis sokan elkapkodják a választást.

+1 tanács: ha egyszer van rá lehetőséged, szerezz be egy jó minőségű, klasszikus, fekete darabot, amely mindig kéznél lesz, ha elegáns alkalomra, színházba, megnyitóra, fogadásra vagy más jeles eseményre kell menned.