Tisztelt Vásárlóink!
Ha a Sciennet-tel vásárol és regisztrál, a saját készítésű termékeink árából 6.5% visszajár.

Az ünnepek körül nem csak a karácsonyi menü csábít bennünket a bűnre. Szívesen szürcsölünk el egy bögre forró csokit vagy forralt bort, a süteménysütés következményeiről pedig ne is beszéljünk. Szerencsére van néhány olyan öltözködési trükk, amelyeket alkalmazva látszólag megszabadulhatunk néhány kilótól.

 

1. Vastag öv a derékon

A felsőtest legkeskenyebb részét körbeölelő vastag öv sok esetben még karcsúbbá teszi a sziluettet. Arra viszont készülj, hogy az alakod nőiesebb lesz. Az öv miatt jobban közelít majd az ideálisnak tartott homokóra alkathoz.

 

2. Lecsüngő sál

A hosszan lecsüngő, vékony sálak és kendők optikailag hosszabbítják a testet. A szép minták, a csillogó anyagok ügyesen terelik el a figyelmet a hasról. Vigyázz, hogy ne tekerd túl szorosan a nyakad köré a sálat! Ha így teszel, a nyakad rövidnek és tömzsinek tűnik.

 

3. Hosszú nyaklánc

A nyakat megkurtító rövid, dús díszítésű nyakláncok helyett válassz hosszú, lecsüngő darabokat, amelyek elegánsan terelik el a figyelmet a problémás területekről.

 

4. XXL-es táskák

Minél nagyobb a táskád, annál törékenyebbnek tűnsz, éppen ezért a vékony hölgyek kerüljék a feneketlen darabokat, a termetesebb nőknek pedig tilos retikül méretű táskával közlekedni. Aki szeretne néhány kilótól egy kis csalással megszabadulni, válasszon a kis táskák helyett nagyobb méretűt.

 

5. Nagy fülbevalók

Az arcunk keskenyebbnek tűnik, ha aprócska fülbevaló helyett nagyobbat, csüngőt választunk. A figyelem ilyenkor megoszlik az arc és az ékszerek között.

 

Forrás: noklapjacafe.hu

Módosítás: ( 2009. december 14. hétfő, 08:07 )