Tisztelt Vásárlóink!
Ha a Sciennet-tel vásárol és regisztrál, a saját készítésű termékeink árából 6.5% visszajár.

Csak egyszerűen!

Olyan ruhatárat akarsz, aminek minden egyes darabja jól fest rajtad, és nem szeretnél túlzásokba esni? Akkor, ne viselj egyszerre háromnál több ékszert, ill. ne hordj egyszerre három színnél többet!

Ne öltözz úgy, mint egy rocksztár, hacsaknem tényleg zenélsz egy bandában. Ha mutatós, egyszerű, és mégis elegáns külsőre törekszel, pl. stílszerű lehet egy fekete csíkos inget viselned fehér blézerrel, sötét farmerrel, fehér övvel és a kedvenc cipőddel. A hatást fokozhatod egy bohókás órával, vagy egy olyan egyszerű kiegészítővel, mint egy érdekes nyaklánc, de semmi több!

Változtass hétköznapi megjelenéseden !
A hétköznapinak sem kell unalmasnak lenni. Mozgalmasságot csempészhetsz mindennapi megjelenésedbe egy galléros inggel, vagy meríts ihletet azoktól, akik az átlagosnál egy kicsit merészebben öltözködnek hétköznap is.

Ruházz be egy pár cipőre is!
A lányok először a cipődre vetnek egy pillantást. Főleg azt nézik, elég ápolt-e. A fiúk még mosni és vasalni is hajlandóak, hogy újnak tűnjön ruhájuk, de a legtöbb srácnak a cipőjére már nem jut ideje. Mutasd meg, hogy ízléses fickó vagy, viselj szép cipőt és igyekezz is megőrizni őket eredeti állapotukban. Ez a legkézenfekvőbb módja annak, hogy bebizonyítsd a többieknek, törődsz magaddal.

 

Forrás: divat-trend.info

Módosítás: ( 2009. november 23. hétfő, 08:23 )