Tisztelt Vásárlóink!
Ha a Sciennet-tel vásárol és regisztrál, a saját készítésű termékeink árából 6.5% visszajár.

Nézzük meg néhány nagy divatház 2008/2009-es őszi-téli kollekcióját, hogy mi is lesz a trend a következő szezonban.

A következő dolgokat szögezhetjük le:

1. A kockás szövetekkel biztosan sikkesek leszünk, mind a Chanel, mind az Oscar de la Renta és a Dior divatház is vonultatott fel ilyen mintás anyagú ruhákban modelleket a kifutón. A Dsquared2 és Dolce and Gabbana pedig piros tónusú skót kockás textilbe bújtatta a modelljeit, sőt a kiegészítőkön is ugyanazt az anyagot használták.

2. A nagy hidegben nem csak praktikus, de különleges is lehet egy kalap vagy sapka. Választhatod bármelyik variációt, de mindenképpen viseld ezt az izgalmas kiegészítőt, hiszen a legunalmasabb szerelést is feldobja.

3. A cipők terén a vastag sarkú topánok fognak hódítani a következő évszakban, lehet egyszerű magassarkú, fűzős félcipő és természetesen bokacsizma is. A cipők színét az egyszínű fekete vagy barna, és barna/piros kockás mintás fogja uralni.

4. Egy barna, fekete vagy éppen kockás nagyobb méretű táska elengedhetetlen kelléke lesz az előttünk álló szezonnak. A Dior ház bemutatóján lehetett látni élénk narancs, rózsaszín és kékeslila táskákat hozzájuk passzoló cipővel, ez Galliano keze nyomát bizonyítja, de ez a többi tervezőnél nem volt jellemző. Alapjában véve a visszafogottabb, földszínek fognak dominálni az évszaknak megfelelően.

Forrás: lilla.sellei.hu

Módosítás: ( 2009. november 08. vasárnap, 12:57 )