Ceglédi Végzős Diákok figyelem!

Közeledik a Szalagavató Bálok ideje.

Bővebben...

 

Tisztelt Viszonteladók, Nagykereskedők!

 

A textilipar évek óta tartó válságát, azt hiszem, senkinek se kell bizonygatni. A Textil Galéria Divatáru Üzlet a Maistro-text Divatműhely és a PIKIR BT, mint forgalmazó utazó nagyker.

Ennek ellenére már-már a megélhetés határait súrolva mérsékelt áron minimális inflációt követő áremeléssel próbálja minőségi áruját Önökhöz hétről-hétre eljuttatni. Ezek az árak már régen nem versenyképesek a kínai piaccal, csak még  nem hisszük el.

A mi műhelyünkben magyar munkavállalók dolgoznak, sok-sok éves tapasztalattal,és szakmai tudással, ezért ezeknek a munkahelyét védi Ön is , ha nálunk vásárol. A nálunk készített férfi-női divat ruházat skálája ezért ilyen széles. A ruhaiparban már nincs új, amit a mi szakembereink nem tudnának első osztályú minőségben elkészíteni.

A minőségből mi továbbra sem engedünk. Szolgáltatásaink a méretre készítés megmarad ezután is az évszaknak, a divatnak megfelelő anyagokból, színekből, fazonokból.

A hosszú távú kapcsolat érdekében, ha van ötlete, keressen meg! Hiszen a vevővel és annak kívánságaival Ön találkozik nap, mint nap. Bízom benne, hogy a jövőben is mindent elkövetünk a tisztességes kereskedelem folytatásának érdekében. Kérem, tegyék ezt Önök is! Szakmánkból, aki még megmaradtunk, közös összefogással, egymást segítve, átvészeljük ezt a válságos időszakot.

 

Tisztelettel:

Fülöp Sándor            Textil Galéria  

Fülöp Sándorné        Maistro-text divat műhely

Fülöp Norbert          PIKIR  BT

 

                                  

Módosítás: ( 2009. október 29. csütörtök, 13:53 )