Tisztelt Vásárlóink!
Ha a Sciennet-tel vásárol és regisztrál, a saját készítésű termékeink árából 6.5% visszajár.

Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Túl széles a csípőd, vastag a vádlid, vagy túl rövidek a lábaid? Attól még, hogy nem tökéletes az alakod, nem kell száműznöd a gardróbodból a szoknyákat - a Wellnesscafe tippjeivel megtalálhatod a személyiségedhez és alkatodhoz legjobban illő szoknyákat!
Magas sarkú cipő, egy csinos felső, na meg persze egy szexis szoknya – ilyen szerelésben egészen biztosan hódítani fogsz! Persze nem mindegy, hogy milyen fazonú szoknyát választasz: íme a Wellnesscafe tanácsai szoknyavásárláshoz!


1. probléma: túl széles a csípőd


A lábaiddal meg vagy elégedve, csak a csípőddel és a hátsóddal van gondod - egyszerűen túl szélesnek találod? Szerezz be néhány könnyű anyagból készített, A-vonalú, térdig érő szoknyát: ez a fazon optikailag nyújtja az alakot, a lefelé bővülő vonalak pedig ellensúlyozzák a széles csípőt! Viselj hozzá magas sarkú cipőt, valamint csónakkivágású vagy mély dekoltázsú felsőt, amely eltereli a figyelmet a csípődről.


Tipp: akkor sem kell lemondanod a mintás anyagokról, ha túl széles a csípőd! Vásárolhatsz pöttyös, virágos és csíkos szoknyát is, csupán arra kell odafigyelned, hogy a minták és a fodrok ne a derék vagy a csípő vonalában legyenek, hanem a szoknya alsó részén - így elterelik a figyelmet a problémás területekről! A csíkos ruhadarabok közül pedig olyanokat válassz, amelyeken függőleges a csíkozás, ezek ugyanis optikailag karcsúsítanak!


2. probléma: túl rövid a lábad


Irigyled a topmodellek szép, hosszú és vékony lábait? Egy-egy jól megválasztott ruhadarabbal két perc alatt te is varázsolhatsz magadnak hosszú lábakat, csupán egy alapszabályt kell betartanod: felejtsd el a lábszárközépig, illetve térd alá érő szoknyákat, ezek ugyanis optikailag kettévágják az alakodat! Helyettük vásárolj térdnél vagy térd fölött végződő darabokat, sőt akár miniszoknyát is hordhatsz - mindenképpen szerezz be néhány pár nyitott orrú, magas sarkú cipőt, amelyek minden másnál jobban nyújtják a lábaidat! Az idén is trendi keresztpántos gladiátorszandálokat, valamint a leggingseket azonban inkább hanyagold, ugyanis optikailag rövidebbnek mutatják a lábaidat!


Tipp: a lábaid hosszabbnak tűnnek, ha egyféle árnyalatú cipőt, harisnyát és szoknyát viselsz! Soha ne válassz sötét szoknyához világos harisnyát, vagy éppen fordítva - az egymástól eltérő színek ugyanis megszakítják a tested vonalát, így a lábaid is sokkal rövidebbnek hatnak majd!3. probléma: túl keskeny a csípődSzéles a vállad, nagyok a kebleid, ám a csípőd a kelleténél keskenyebb, ráadásul nem is túl formás? Viselj magasított derekú, térd felé szűkülő ceruzaszoknyát: ez a különleges szabás optikailag kerekded formákat varázsol, egy széles övvel pedig a csípőtájékod is szélesebbnek tűnik majd! Bátran vásárolhatsz mintás szoknyákat is - főleg a vízszintesen futó csíkok, a csípőtájékon fodros és mintás darabok előnyösek a számodra! Ha nemcsak a csípőd keskeny, de a popsid is laposabb a kelleténél, szerezz be néhányat az idén trendi rakott, fodros szoknyákból!


Tipp: idén is divatosak a farmeranyagból készített szoknyák - a klasszikus sötétkék mellett a fekete, a fehér és a világoskék is trendi! Ráadásul a térdig vagy combközépig érő farmerszoknyák optikailag szélesebbnek mutatják a csípődet, elsősorban a zsebeknek köszönhetően!


4. probléma: túl vastag a vádlid és a combod


Bármennyire is szereted, felejtsd el a minit és a térd fölött végződő szoknyákat – ezek ugyanis még vastagabbnak mutatják a lábaidat! Válassz inkább a nőies, elegáns maxi- vagy a térdig érő szoknyák közül, amelyek nemcsak a combot takarják el, de egy magas sarkú cipővel a lábszáradat is nyújtják! Bár a ceruzaszoknya 2010 egyik legtrendibb ruhadarabja, lehetőleg ne ilyet vásárolj magadnak: ezek a szoknyák ugyanis rátapadnak a combokra, így kiemelik a vastagságukat! Inkább a könnyű anyagból készült, redőzött A-vonalú szoknyák közül válogass!


Tipp: ha az ideális szoknya megvan, már csak a harisnya és a cipő kiválasztásával kell foglalkoznod. A fényes, üvegszálú vagy csillogós harisnyák helyett inkább egyszerű krepp harisnyát vásárolj, a túl fényes anyagok ugyanis még vastagabbnak mutatják a lábaidat! Viselj hozzá magas sarkú cipőt – a kényelmes, ám lapos talpú saruk, balerinacipők és bokacsizmák ugyanis nem túl előnyösek számodra!


Forrás: wellnesscafé

Esküvő rovat
Forgalmazzuk

Elfogadjuk