Oldalainkat 52 vendég böngészi
random
09_10_26_a.jpg
Partnereink

Tisztelt Vásárlóink!
Ha a Sciennet-tel vásárol és regisztrál, a saját készítésű termékeink árából 6.5% visszajár.

Termékeink.

Férfi Vásárlóink kabátok, öltönyök, zakók, nadrágok,  pulóverek, ingek, nyakkendők, övek,cipők bőséges kínálatát találhatják meg üzletünkben.

09_10_28_c 09_10_28_e 09_10_28_f_z6 IMG_1289-f

Módosítás: ( 2009. október 31. szombat, 10:13 )

 

Szolgáltatásaink

Üzletünkben nemcsak kész férfi és női ruházat szerezhető be, hanem vállaljuk a nálunk vásárolt termékek méretre igazítását, a megrendelő igénye szerint ruha méretre készítését, valamint szalagavatós ruhák készítését, táncruhák kölcsönzését.

Módosítás: ( 2014. október 03. péntek, 15:53 )

 

Kiegészítők

Üzletünk kínálatában Hölgyek és Urak számára is elegáns kiegészítők állnak rendelkezésre.

{becssg}kiegbecssg}

Módosítás: ( 2014. november 26. szerda, 15:22 )

 

 

Tisztelt Viszonteladók, Nagykereskedők!

 

A textilipar évek óta tartó válságát, azt hiszem, senkinek se kell bizonygatni. A Textil Galéria Divatáru Üzlet a Maistro-text Divatműhely és a PIKIR BT, mint forgalmazó utazó nagyker.

Ennek ellenére már-már a megélhetés határait súrolva mérsékelt áron minimális inflációt követő áremeléssel próbálja minőségi áruját Önökhöz hétről-hétre eljuttatni. Ezek az árak már régen nem versenyképesek a kínai piaccal, csak még  nem hisszük el.

A mi műhelyünkben magyar munkavállalók dolgoznak, sok-sok éves tapasztalattal,és szakmai tudással, ezért ezeknek a munkahelyét védi Ön is , ha nálunk vásárol. A nálunk készített férfi-női divat ruházat skálája ezért ilyen széles. A ruhaiparban már nincs új, amit a mi szakembereink nem tudnának első osztályú minőségben elkészíteni.

A minőségből mi továbbra sem engedünk. Szolgáltatásaink a méretre készítés megmarad ezután is az évszaknak, a divatnak megfelelő anyagokból, színekből, fazonokból.

A hosszú távú kapcsolat érdekében, ha van ötlete, keressen meg! Hiszen a vevővel és annak kívánságaival Ön találkozik nap, mint nap. Bízom benne, hogy a jövőben is mindent elkövetünk a tisztességes kereskedelem folytatásának érdekében. Kérem, tegyék ezt Önök is! Szakmánkból, aki még megmaradtunk, közös összefogással, egymást segítve, átvészeljük ezt a válságos időszakot.

 

Tisztelettel:

Fülöp Sándor            Textil Galéria  

Fülöp Sándorné        Maistro-text divat műhely

Fülöp Norbert          PIKIR  BT

 

                                  

Módosítás: ( 2009. október 29. csütörtök, 13:53 )

 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 11